Unibet

Det här företaget bildades 1997 och kan i dagens läge stoltsera med hela 2,9 miljoner kunder över hela världen. Det finns massor med olika oddsspel hos Unibet och du kan spela på allt från melodifestivalen till hästar. Eftersom de har sin bas på Malta är alla deras vinster skattefria och du har tillgång till en hel massa olika fantastiskt spännande spel. Du kan spela 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan både på hemsidan och genom din mobiltelefon.

Varje dag erbjuder Unibet odds på ca 500 spelobjekt inom nästan alla sporter, på flera av dem kan du som spelare även flera olika spelformer på samma match eller evenemang. Återbetalningsprocenten är hög på alla de större ligorna och ligger nästan alltid runt 90-95 %.

Unibet tillhandahåller även Livebetting vilket betyder att du kan spela på matcher och evenemang i realtid. Det vill säga att du kan satsa på en match samtidigt som den spelas, alltså medan du tittar på matchen. Som spelare hos Unibet har du även möjlighet att ändra din satsning under pågående spel och oddsen ändras i takt med att spelet förändras. Du kan även sälja ditt spel eller ta tillbaka det under matchens gång om du tror att du kommer förlora, detta genom en unik funktion som kallas för ”Cash-in”.

Kundsupporten och hela sajten är helt på svenska och både mjukvara och kundsupport fungerar alldeles utmärkt, detta gör Unibet till en riktigt bra sajt vad det gäller sportbetting, även för nybörjare.