Betta på Ishockey

Välj även här det spel- bolag/sajt som passar dig bäst, se vem som har bäst odds för just den eller de matcher och ligor du vill spela på. Att satsa pengar på en match kan göra den väldigt mycket mer spännande att titta på sen, eftersom du personligen riskerar att förlora något eller har chansen att vinna på den.

Den Svenska hockeyn följer säsongen här i Sverige, men du kan såklart betta på hockey året runt om du även kan tänka dig att följa utländska ligor. Den största i världen är NHL som står för National Hockey League och spelas i USA. Här hittar du även Svenska stjärnor som köpts av de amerikanska lagen, det kan hända att din gamla favorit finns med just här.

Värt att tänka på när det gäller betting på hockey är bland annat: skador under säsongen, Hemmamatch/Bortamatch, Byte av tränare, Om det är två lag där någon eller några hyser agg mot varandra? Nya spelare? Vem är målvakt i just denna match? Det finns alltså minst lika många saker som spelar in här som i fotboll om inte mer när det gäller vad som kan påverka resultatet. Är du inte själv så insatt finns det flera artiklar och bloggar på Internet som kan vara väl värda läsning inför olika matcher och ligor. Flera av spelbolagen sajter har artiklar skrivna av riktiga sportanalytiker som kan ge dig tips på vad som kan hända.