Betfair

Betfair är en av världens ledande aktörer när det gäller sportsbetting idag. Deras koncept som gör dem unika i branschen är att de tillhandahåller en spelbörs där spelarna satsar emot varandra istället för att spela mot en bookmaker. Detta gör att oddsen hos Betfair ofta ger en högre vinstchans på ungefär 20 % om man jämför med andra spelsajter. Om en spelare tror på ett visst lag i en viss match så letar Betfair upp en annan spelare som tror på motsatt lag i samma match. Detta gör att det är spelare som tippar mot varandra som sätter oddsen på olika matcher och spel. Då behövs inte någon bred marginal som gör att du som spelare får mindre vinst, Betfair tar visserligen fem procent av vinsterna men eftersom varje spel har en vinnare går det alltså att undvika vinstmarginaler.

Du kan välja mellan att spela på befintliga odds eller boka nya och vänta på att någon motståndare ska anta utmaningen. Är du en lite mer erfaren spelare är detta definitivt sajten för dig när du vill satsa pengar på sportsbetting.

Betfair har ett stort spelutbud med massor av olika sporter att satsa på, detta kan de erbjuda mycket på grund av att de har sin bas i Storbritannien och har sitt bookmakertillstånd i England och Wales. Där är lagarna mer frikostiga vad det gäller vilka sporter och evenemang man kan spela på, England var lite av ett pionjärland när det handlar om att satsa pengar på olika sporter och annat. Bolaget bakom Betfair heter The sporting exchange Ltd och bildades 1999.

De har en mycket bra kundsupport och har även en animerad guide på sidan som kan hjälpa dig med saker du inte förstår.